FAQ

Kan alle søke på gaver og mat?


Alle som trenger hjelp til mat og / eller gaver til barna kan søke. Omvendt Julenisse forbeholder seg retten til å avvise søknad uten begrunnelse.
Blir mat og gaver kjørt ut?


Ja! Vi kontakter deg føre levering. Er du ikke hjemme settes varene på trappa. Bor du i blokk så avtal med oss først - så vi finner en god løsning.
Mat og allergi.


Vi har ikke tatt hensyn til allergier, så du må selv sjekke hva du kan bruke og hva du må erstatte med tilsvarende produkt mht allergien din.
Er jeg anonym som søker?


Ja vi har vårt personvern som ivaretar dine interesser for anonymitet. I en del av vår prosess er vi nødt til å ha din adresse og annen informasjon - for å kunne levere mat og gaver. Ingen av denne informasjonen går utenfor vår organisasjon. Vi prøver å gjøre hele prosessen så anonym som mulig. Du kan også lese mer om dette på "personvern" siden vår.
Kan jeg donere penger?


Ja, vi tar gladelig i mot penger! Dette kan vippses til nummer 583151, eller settes inn på kontonummer 1080.46.47428
Hva går pengene til?


Pengene brukes i all hovedsak til å kjøpe inn mat og gaver som vi ikke får donert. En liten del av pengene går til administrative ting som drivstoff, gavepapir osv. Ingen av de som jobber med Omvendt Julenisse mottar penger, her jobber alle gratis.
Hvordan bestemmer dere hvem som får hjelp?


Hvem som får hjelp avhenger av flere faktorer. 1. Jo tidligere du søker før jul, jo større sjanse. Vi har dessverre ikke mulighet til å hjelpe alle, og på et tidspunkt må vi dessverre si stopp. 2. Det er viktig for oss at vi hjelper familier som virkelig trenger hjelp. Derfor søker vi dialog med de som søker hvor vi ønsker å få vite mer om deres situasjon og hvorfor de trenger vår hjelp. Vi tar også en kort bakgrunnssjekk for å bli bedre kjent med søker.
Tar dere i mot alle typer leker?


Nei! Vi ønsker primært nye ting, men om lekene er i veldig god stand så tar vi gjerne i mot.

KONTAKT

Telefon: 480 77 772

Email:  ostfold@omvendtjulenisse.no

ÅPNINGSTIDER
HJELP
FØLG OSS
  • Grey Facebook Icon
Hjelp oss å hjelpe andre i julen